Vieraskirja

Hei vierailija

Voit jättää viestin vieraskirjaan. Mikäli haluat kommentoida jo julkaistua viestiä, vastaa viestin alla olevan nuolen kautta. Mikäli aloitat uuden keskusteluketjun kirjoita viestisi kommentointilaatikkoon ihan tämän sivun alaosaan. Kiitos viestistäsi.

125 thoughts on “Vieraskirja”

  1. Lisäyksenä eiliseen viestiini:
    Isän syntymäaika oli 15.9.1912 ja Lauri-veljen kutsumanimi oli Lassi.

  2. Kyllä tämä nettimaailma on ihmeellinen!
    Etsin tietoja isäni suvusta: Matti Aleksanteri Laitila s.12.9.1912 Nivalassa. Hänellä oli Lauri- niminen veli. Noin 30 vuotta sitten joku mieshenkilö soitti äidilleni Kelloselästä ja kysyi sukutietoja. Olin puhelimessa, koska äiti ei sairautensa vuoksi enää muistanut asioita. Lauri- veli tuli tällöin mainittua. Tämä henkilö kysyi vielä, onko meillä sukulaisia Hyvinkäällä, mutta siitä en tiedä enempää. Olisin kiitollinen sukuni liittyvistä tiedoista.

  3. Hei! Olisin kiinnostunut Kuolajärven Sallan suvusta. Isoäitini Kaisa Salla on muuttanut pois Kuolajärveltä v.1926. Hänen vanhempiensa nimet ovat Aleksanteri Alfred Salla ja Anna Kreeta Salla. Suvun vaiheista tai missä perhe on asunut ei ole mitään tietoa. Olisin kiitollinen kaikista lisätiedoista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuolajärven kylän ja Kuolajärven(Sallan) historiaa