Sukukokoukset

Sukukokoukset

Kuolajärven Mikkolat ovat pitäneet suvun keskeisiä tapaamisia jo viisi kertaa.

Kuudes kerta eli tänä vuonna  tapaaminen on heinäkuussa 19. päivä 2014 Oulussa. Paikka on Koulutuskeskus Pohto, Vellamontie 12 90510 Oulu. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Kari Mikkola spostilla (mikkola.kari296@gmail.com)

Ensimmäinen kokoontuminen oli vuonna 1988 Sallan kirkonkylällä Motelli Takka-valkeassa. Klikkaamalla tätä pääset lukemaan Aarnon tekemää referaattia tapahtumasta.

Toisen kerran kokoonnuttiin Sallatunturin komeissa maisemissa Hotelli Revontulen tiloissa. Tästä pääset lukemaan silloista kokoontumista, edelleen Aarnon kertomana.

Kolmannen kerran kokoonnuttiin jo tuttuun paikkaan eli Hotelli Revontuleen vuonna 2004. Tämä sivu kertoo tuosta kokouksesta niin ikään Aarnon sanoin. Osallistujia oli 88.

Neljännennen kerran kokoontumispaikasta ei enää neuvoteltukaan, Hotelli Revontuli on ainoa paikka Sallan kunnassa, jonne pystyy näinkin suuret tapahtumat järjestämään kohtuullisesti. Vuosi oli 2010 ja paikalle saapui yhtä vaille sata suvun jäsentä. Tälle sivulle olen koostanut viimeisen kokoontumisen parhaat palat.

Viides kokoontuminen oli 2012. Sekin jo tutulla Sallatunturilla.

Otamme mielellämme vastaan valokuvia ja muisteluksia näistä kokoontumisista ja retkistä. Tulemme tekemään niistä referaatit näille sivuille. Aineiston voi lähettää joko Aarnolle tai minulle, joko sähköisenä tai paperimuodossa.

eeva-liisa

Kuolajärven kylän ja Kuolajärven(Sallan) historiaa